Tv-pengen

tvpengstor

11/7 16: Tv-pengen fortsätter även efter EM. Spelen i EM slutade med en ROI på 249% och då vore det konstigt att inte fortsätta. Dagens Tv-peng hittar vi i Allsvenskan i matchen Malmö-Örebro. Jag har förkärlek till Magnus Wolff Eikrem. Han är allsvenskans assistkung men spelet blir att han gör mål från utanför straffområden. Han tar alla frisparkar och han är skottvillig när läget kommer. 16.00 känns bra och spelas med 2u. Finns på både LeoVegas och Unibet.

Finaldags och vi kör den mest frekventa Tv-pengen, nämligen 5+ övertidsminuter i andra halvlek. Oddset denna gång 6.50. Kan spelas på både Unibet, LeoVegas och Bet365. Finalspelet chansar vi lite på och sätter 5u!

Marcus tipsade om att domaren i Tyskland-Frankrike, Rizzoli, gillar att vifta med korten, och då kör jag som dagens tv-peng att både Jerome Boateng och Laurent Koscielsny får kort till 16.00. Spelas på Unibet eller LeoVegas och spelas med 1u.

Dagens Tv-peng snor jag från Marcus och spelar i Portugal-Wales att Ronaldo gör mål samtidigt som Portugal vinner utan att släppa in mål.  Spelet ger 6.00 och kan spelas både på Unibet och LeoVegas. Spelas med 2u.

Inför kvartsfinalerna bjuder jag nu på Tv-peng till alla matcher på en gång vilket innebär att motiveringarna blir ganska korta. Nu kör vi, 1u på varje!

Polen-Portugal: 5+ tilläggsminuter andra halvlek. Om något lag leder lär andra halvlek bli lång här. 7.50 på LeoVegas.

Wales-Belgien: Toby Anderweireld gör mål på nick. Toby nickar in den igen i Vermaelens frånvaro. 21.00@Unibet.

Tyskland-Italien: Slutresultat 0-2. 0-1 kommer i mitten av första. 0-2 kommer sista fem. 21.00@Bet365.

Frankrike-Island: Frankrike vinner efter underläge. Jag tror Island chockstartar och sen maler Frankrike tillslut ner vulkanen. 11.00@Ladbrokes.

Datum 26/6, Match: Ungern-Belgien

Spel: Dzsudzsak gör mål, Odds: 8.00, Bolag: Unibet Leo Vegas

Svår match att sia om. Egentligen borde väl Belgien vara storfavorit men jösses vad Ungern har överraskat. Och gamle Dzsudzsak har vaknat till liv. Jag sticker ut hakan och säger att det är EMs bästa vänsterfot. Och då finns det många emot med bra vänsterfötter. Vi får 8.00 på att vänstersläggan talar igen! Kan spelas på både Unibet och Leo Vegas.

Datum 25/6, Match: Kroatien-Portugal

Spel: Tillägg i andra halvlek 5+ min, Odds: 6.50, Bolag: Bet365

Bolagen har så smått börjat fatta och har sänkt oddsen lite på övertiden i andra halvlek men 6.50 är bra i denna match. Här har vi två lag som är fyllda av spelare som kan spela över i ledning. Det kommer att ligga folk till höger och vänster med krampkänningar om något av lagen är i ledning i andra halvlek. Pepe, Ronaldo, Peresic, listan kan göras lång… Smäller in 4u på Bet365.

Datum: 22/1, Match: Sverige-Belgien

Spel: Ibrahimovic gör mål,  Odds: 3.70, Bolag:  Unibet

Zlatans sista mästerskapsmatch?  Lär vara heltaggad.  Tar frisparkar.  Tar straffar.  Söker avslutslägen.  Det får räcka så.  Spelas med 4u.

21/6 Två spel som ni ser här nedan.  Under bilden hittar ni korta motiveringar.  Tidsbrist tyvärr.  

PicsArt_06-20-11.11.51

Tjeckien-Turkiet: Båda lagen har chansen att gå vidare,  måste vinna,  och då blir det maskningar och krampkänningar om något lag leder. Spelas med 2u. Nordirland-Tyskland: Måste testa min hjälte McAuley igen nu när han ger 25.00. Tyskarna slappnar av lite i markeringen?  Då är han där!  1u på spelet.

Datum 20/6, Match: Wales-Ryssland

Spel: Tillägg i andra halvlek 5+ minuter, Odds: 7.50, Bolag: Unibet

Kalla mig tråkig men efter succén med 5 minuters tillägg i Rumänien-Albanien så måste jag köra samma spel i Wales-Ryssland. Förutsättningarna: Ryssland måste vinna! Wales behöver minst ett kryss. Det betyder att med stor sannolikhet kommer något lag vilja att tiden går i andra halvlek och det är återigen chans till mycket maskande. Sen har ju de ryska fansen varit oroliga minst sagt… Ny skandal på läktaren i andra halvlek och spelet är klart. 7.50 är ju högt odds på dessa spel. 2u slänger vi in igen och återigen är det Unibet som gäller.

Datum 19/6, Match: Rumänien-Albanien

Spel: Tillägg i andra halvlek 5+ minuter, Odds: 7.50, Bolag: Unibet

Idag var det svårare att hitta en bra tv-peng. Laguppställningen i Schweiz-Frankrike är lurig och Rumänien-Albanien känns svårtippad vilket gör att det är svårt att hitta en klar målskytt. Jag kör ett intressant spel med en något provocerande motivering. Jag tror att Rumänien-Albanien kan bli en stökig match, både på plan och på läktaren. Vi har två lag som måste gå för seger och spelarna kan tappa kontrollen. Leder något lag sent i andra kan vi också få se mycket maskande spel här. Och så ska vi inte glömma att det är inte helt otroligt att vi får se både bengaler och bangers som kastas in. Således spelas att vi får minst fem minuters tillägg på andra halvlek. 7.50 känns smaskens och det spelas med 2u på Unibet.

Datum. 18/6, Match: Island-Ungern

Spel: Sigurdsson gör mål, Odds: 4.60, Bolag: Leo Vegas

Spel: Arnason får ett kort, Odds: 3.50, Bolag: Leo Vegas

Island imponerade i premiären och nådde 1-1 mot Portugal. Dagens motstådare Ungern vann överraskande över Österrike. Idag får islänningarna finna sig i att bära favoritskapet och då vilar det tyngsta ansvaret på Gylfi Sigurdsson och jag spelar att han nätar idag. Han är landets stora stjärna, gjorde 6 mål i kvalet, tar frisparkar, lägger straffar. Ja det mesta kretsar kring Gylfi. Arnason var jag överraskad över i premiären. Han såg långt bättre ut än han gjort i allsvenskan. Idag tror jag han får mindre hjälp och då ökar risken för att han hamnar på efterkälken. Fyra kort på elva matcher i allsvenskan. Idag kommer första för Kari i EM tror jag. Båda spelen spelas på Leo Vegas med 3u.

Datum: 17/6, Match: Italien-Sverige

Ibrahimovic gör mål på frispark, Odds: 21.00, Bolag: Unibet

Jag tycker egentligen att detta inte behöver motiveras. Zlatan kommer att vara heltänd idag när han ställs mot sitt andra hemmaland. Blir det ett frisparkläge i bra läge kommer Zlatan med 700% säkerhet att slå frisparken. Han är träffsäker, han skjuter stenhård, och Buffon börjar bli seg med åldern. Ibrahimovic att göra mål på direkt frispark spelas även den med 2u, denna gång på Unibet.

Datum: 17/6, Match: Tjeckien-Kroatien

Spel: Srna gör mål, Odds: 7.00, Bolag: Bethard

Redan i första matchen mot Turkiet visade Dario Srna sin målfarlighet då han hade en frispark i ribban samt en jättechans efter en retur, då han tyvärr fick använda sin svagare vänsterfot. Srna har jag alltid gillar. Den kroatiska kaptenen är offensiv från sin högerbacksplats. Vid inläggssituationer från vänster är han ofta uppe för att avsluta långa inlägg. Han är också förstavalen som frisparksskytt när det vankas skott med högerfoten. Vid straffar är jag osäker. Jag vet att han har varit förstavalet förut men frågan är nu om han eller Mandzukic tar straffarna. Hur som helst är 7.00 på Dario Srna som målskytt värt att spela och jag slänger i 2u på Bethard.

Datum: 16/6, Match: Ukraina-Nordirland

Spel: McAuley gör mål på nick, Odds: 19.00, Bolag: Leo Vegas

Nordirland måste gå för seger idag, något som man förmodligen inte fixar. Men man kommer att satsa 120% på fasta situationer och då är det två pjäser man siktar på: Kyle Lafferty och Gareth McAuley. Mittbacken McAuley gjorde tre mål under kvalet och är ruskigt huvudstark. Ukrainas markeringsspel såg inte vasst ut mot tyskarna. Ukraina vinner nog i kväll men 19.00 gånger pengarna på att WBA-backen McAuley nätar med skallen bör testas. Slänger in 2u på Leo Vegas.

%d bloggare gillar detta: