Trippla insättningen på Bethard

bethardtrippla

Sätt in 500 kr och spela för 1500 kr genom denna exklusiva bonus på Sponsorpodden. Bonusen gäller bara om du reggar dig via DENNA LÄNK eller genom att klicka på bilder ovan.

Om du hellre föredrar den ordinarie bonusen på 125% upp till 1250 kr klickar du dig vidare här.

REGLER & VILLKOR FÖR 200% UPP TILL 1000 KR

1. Bethards generella regler och villkor gäller.

2. Detta erbjudande är endast tillgängligt för spelare som gör sin första insättning efter 2016.03.30 och är bosatta i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Österrike, Tjeckien, Kanada och Schweiz.

3. Kampanjen kan endast nyttjas en gång per person, kontoinnehavare, familj, hushåll, adress, IP adress, telefonnummer, bankkonto (bankkonto, kreditkort, e-plånbok m.m).

4. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden.

5. Minimumbeloppet för att ta del av 200%-bonusen är 100 kr och maxbonusen är 1,000 kr.

6. Omsättningskravet för sportbonusen är bonus x8. Spel till lägre odds än 1.85 räknas ej mot omsättningskravet. Endast ett spel per match och marknad är tillåtet.

7. Ditt första spel på någon match eller marknad både före matchstart eller pågående, kommer att räknas till omsättningskravet. En dubblett av ditt första spel eller ett spel som annulleras kommer inte att räknas mot omsättningskravet.

8. Spel på baseboll eller amerikansk fotboll kommer inte att räknas mot omsättningskravet.

9. Om du väljer att använda funktionen Cash Out när du har välkomstbonusen aktiv kommer inte det spelet att räknas mot omsättningskravet.

10. Insättningar gjorda med Neteller/Skrill och PaysafeCard berättigar ej till denna bonus.

11. Alla former av riskfria spel räknas inte för att uppfylla omsättningskraven.

12. Om inte omsättningskravet för bonusen har uppfyllts inom 14 dagar kommer bonusen tillsammans med eventuella vinster att annulleras.

13. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en spelare som på grund av insättningsbonus, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av grupp, förbehåller sig Bethard rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter Bethards eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig Bethard rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelt eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Bethard förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att Bethard efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan Bethard krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden. Exempel på riskfria spel inkluderar att satsa på två lag i samma spel/match. I form av en konflikt äger Bethards ledning rätten att avgöra om satsningen är riskfri eller inte. Om det framkommer att en eller flera spelare är i maskopi med varandra kommer deras konton att stängas ner och alla pengar låsas permanent.

14. Riktiga pengar används alltid före bonuspengar när du spelar med en aktiv bonus på kontot

15. Om du väljer att avbryta din bonus kommer detta resultera i att all återstående bonus tillsammans med eventuella vinster kommer att annulleras.

16. Missbrukas kampanjen på något sätt förbehåller sig Bethard rätten att frysa bonus, original insättning och eventuella vinster på spelarens konto.

17. Bethard förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren eller avsluta kampanjen.

18. I händelse av en tvist är det den engelska versionen av dessa regler och villkor som råder.

%d bloggare gillar detta: