Sponsorpoddens Odds-SM

Vi har knutit samarbete med många nya spelbolag och kan nu erbjuda en uppsjö av bonusar till er, våra lyssnare och följare. Samtidigt har vi precis spelat in vårt 30:e avsnitt! Det firar vi med en tävling såklart: Sponsorpoddens Odds-SM! Visa att du är den vassaste av oss på att spela på odds! För att tävla följer du bara tre enkla steg:

1. Starta ett spelkonto via något av alla fina erbjudanden du hittar till höger på sidan eller om du klickar HÄR.

2. Skicka ett mejl till sponsorpodden@gmail.com och skriv vilket bolag du signat på samt det användarnamn du använde vid registrering.

3. Spela och vinn! Du har ända fram till 29/2 på dig!

Tävlingen är väldigt enkel. Det gäller att få till en så hög procentuell ökning som möjligt på ett och samma nyöppnat spelkonto (insättning+bonus). Så om man spelar upp ett konto från 2000 kr till 7000 kr har kontots ökning varit 350 %. Observera att en ökning från 200 kr till 700 kr också ger 350 % Alla kan alltså vara med och tävla, oavsett spelkassa, det är bara skills som räknas!

Tillägg i reglerna: Många har hört av sig och undrat vad som gäller om man redan klarat av en bonus. Givetvis tycker vi att man ska ge sig på ett nytt bonuskonto och att man ska kunna tävla med det också. Dock räknas % lite annorlunda på ett andra konto. Om man exempelvis börjar med en kassa på 1000 kr (500 insättning + 500 bonus) och spelar upp det till 2000 kr räknas det 100 % i tävlingen (med första kontot skulle det räknas som 200 %). Alltså är det nettovinsten/startkassa som räknas på det andra medan det på det första är totalkassa/startkassa. Vid ihopräkning läggs % på varandra. Så om man på första kontot spelat upp sig från 200 kr till 700 kr (350 %) och på det andra 1000 kr till 2000 kr (100 %) blir tävlingsresultatet 450 %.  Vi ber om ursäkt för sen komplettering av reglerna och vi borde såklart tänkt på detta från början. Om någon tycker att ändringen missgynnar dem så får ni höra av er så tar vi det därifrån. Det viktiga är dock att alla vinner pengar!

Vinsten är, förutom extremt mycket ära och berömmelse, ett extra kontantpris från oss på 1000 kr och en superunik Sponsorpodden t-shirt. Tävlingen pågår fram till sista februari. Och det går bra att tävla flera gånger. Så skulle man torska allt på ett konto så kan man starta ett nytt och köra igen!

LYCKA TILL OCH RÅNA SPELBOLAGEN! NU KÖR VI

%d bloggare gillar detta: