Mobilbet

100% Bonus upp till 2500 kr! Klicka här!!

 

En insättningsbonus på 200 %. Du får 900 kr att spela med när du gör en insättning på 300 kr.

Omsättningskrav för spel på Odds:

Omsättningsbelopp: 7x (insättning + bonus).
Lägsta odds för varje spel: 2.0
Minsta antal val med detta odds: 1

Generella villkor för bonus:

1.     Erbjudandet gäller för nya kunder som registrerats mellan 07/04/2016 och 31/05/2017 23:59 CET.

2.     Omsättningskraven för bonusarna är tidsbestämda (se detaljer på ditt konto). Om en bonus avbryts med enastående öppet spel placerade med bonuspengar, kommer bonuspengar tas bort från din ursprungliga satsning.

3.     Ogiltiga eller dubblerade spel gäller inte. Dubblerade spel definieras som spel med samma spelmarknad, insatts och odds som ett tidigare placerat spel.

4.     Bonusar är enligt Mobilbets egna villkor. Användare som upptäcks använda dubbla konton kommer icke att kvalificeras.

5.     Mobilbet bibehåller en strikt policy för ett konto per kund och använder interna säkerhetsystem för att identifiera dessa. För att undvika missbruk reserverar vi oss rätten, enligt våra egna villkor, att vägra att ge bonusar i ett eller fler av följade händelser: (1) konton som delar IP-adress (2) konton som tillhör samma familj och/eller hushåll (3) konton som delar en gemensam kontaktinformation eller identifiering (t.ex. emailadress, telefonnummer, kredit/kontokortnummer, eller andra betalningsmetoder (4) flera konton som tillhör samma person (5) bryter något av våra Regler eller Villkor för våra bonusar (6) bevis på maskopi mellan kunder vid placering av spel.

6.     Detta erbjudande och alla erbjudanden från Mobilbet är begränsade till ett per person per person, familj, hushåll adress, email adress, telefonnummer och delad dator. Att dela Mobilbet konton eller att kontrollera mer än ett konto är inte tillåtet. Detta erbjudande och andra erbjudanden är menat för fritidsspelare endast. Mobilbet reserverar enligt egna villkor rätten att dra in bonusar och resulterade vinster och behålla insättningar för att täcka förluster om erbjudandet på något sätt överträds.

7.     Bonusar är endast tillgängligt för spelare som är bosatta i Norge och Sverige.

8.     Om det visar sig att denna kampanj missbrukas på något sätt kommer bonusen att drass tillbaka och alla medel från konto kommer att frysas. Dessutom kommer spelarens konto att stängas av Mobilbet.

%d bloggare gillar detta: