Fastbet

fastbet
Så här går du till väga för att få din oddsbonus:
1. Öppna ett spelkonto
2. Välj odds bonus och gör en insättning
3. Oddsbonusen är nu aktiverad. Ingen kod behövs!
fastbet
Regler och villkor
1. FastBets generella regler och villkor gäller.
2. Detta erbjudande är endast tillgängligt för nyligen registrerade spelare som är bosatta i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Österrike, Schweiz, Kanada och Nya Zeeland.
3. Kampanjen kan endast nyttjas en gång per person, kontoinnehavare, hushåll, adress, IP adress, telefonnummer, bankkonto.
4. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden.
5. Minimumbeloppet för att ta del av erbjudandet är 100 kr och maxbonusen är 500 kr.
6. Omsättningskravet är insättningen + bonus 7 gånger. Spel till lägre odds än 2.00 räknas ej mot omsättningskravet. Endast ett spel per match och marknad är tillåtet.
7. Ditt första spel på någon match eller marknad både före matchstart eller pågående, kommer att räknas till omsättningskravet. En dubblett av ditt första spel eller ett spel som annulleras kommer inte att räknas mot omsättningskravet.
8. Spel på baseboll eller amerikansk fotboll kommer inte att räknas mot omsättningskravet.
9. Om du väljer att använda funktionen Cash Out när du har välkomstbonusen aktiv kommer inte det spelet att räknas mot omsättningskravet.
10. Insättningar gjorda med Neteller/Skrill och PaysafeCard berättigar ej till denna bonus.
11. Alla former av riskfria spel räknas inte för att uppfylla omsättningskraven.
12. Om inte omsättningskravet för bonusen har uppfyllts inom 30 dagar kommer bonusen tillsammans med eventuella vinster att annulleras.
13. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en spelare som på grund av insättningsbonus, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av grupp, förbehåller sig FastBet rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter FastBet eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig FastBet rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelt eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. FastBet förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att FastBet efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan FastBet krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden. Exempel på riskfria spel inkluderar att satsa på två lag i samma spel/match. I form av en konflikt äger FastBets ledning rätten att avgöra om satsningen är riskfri eller inte. Om det framkommer att en eller flera spelare är i maskopi med varandra kommer deras konton att stängas ner och alla pengar låsas permanent.
14. Riktiga pengar används alltid före bonuspengar när du spelar med en aktiv bonus på kontot.
15. Om du väljer att avbryta din bonus kommer detta resultera i att all återstående bonus tillsammans med eventuella vinster kommer att annulleras.
16. Missbrukas kampanjen på något sätt förbehåller sig FastBet rätten att frysa bonus, original insättning och eventuella vinster på spelarens konto.
17. FastBet förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren eller avsluta kampanjen.
18. I händelse av en tvist är det den engelska versionen av dessa regler och villkor som råder.
%d bloggare gillar detta: