Expekt

500% Bonus upp till 500 Kr HÄR!

Som ny kund ger vi dig just nu en grym start, nämligen 500% upp till 500 kr i välkomstbonus! Sätter du in 100 kr så får du alltså hela 600 kr att spela för! Registrera dig och gör en insättning, så här:

HÄMTA DIN BONUS I TVÅ ENKLA STEG:

1. Skapa ditt konto hos Expekt Sport
Klicka på knappen Registrera här eller via startsidan och skriv in dina uppgifter, det tar bara någon minut.

2. Gör din första insättning
Anmäl dig till välkomstbonusen under sidan för Insättning genom att klicka i rutan. Gör sedan din insättning, vår snabbinsättningsfunktion låter dig använda vilket större bankkort som helst (välkomstbonusen kan inte hämtas om du gör en insättning genom en e-plånbok som till exempel Neteller, Skrill eller ett paysafecard. )

  1. Följande regler och villkor ska läsas tillsammans med Expekts generella regler och villkor.

 

  1. Denna kampanj är exklusivt tillgänglig för nya kunder som skapar ett konto hos Expekt och som bor i Sverige. Kunder som bor utanför Sverige är inte berättigade denna välkomstbonus.

 

  1. Kunden är berättigad en bonus på 500% upp till max 500 kr.

 

  1. För att ta emot erbjudandet måste kunden registrera ett konto hos Expekt Sport och sedan göra en insättning.

 

  1. Giltiga insättningsmetoder för detta erbjudande är bank/kreditkort, banköverföring, EU Teller och Instant Bank. E-plånböcker är exkluderade från erbjudandet och alla förekomster av konton som fick bonus via en icke-berättigad insättningsmetod kommer att ha bonus och eventuella vinster som genereras under insatser, att få det borttaget.

 

  1. Bonusen OCH insättningen måste satsas 6 gånger på odds 2.0 eller högre, och på marknader med 3 utfall eller fler, innan uttag kan genomföras. Alla spel som inte möter dessa kriterier kan göras med bonuspengar men kommer inte att räknas mot insatskravet som krävs för att bonusen skall kunna tas ut.

 

  1. Bonusen betalas automatiskt ut till berättigad kunds bonussaldo så fort en lyckad genomför insättning gjorts och är giltig i 180 dagar, därefter så upphör bonusen.

 

  1. När bonusen satsas så är det kundens saldo med riktiga pengar som används först, följt utav den låsta saldot, sedan det vinstlåsta saldot och tillslut bonussaldot.

 

  1. Alla vinster som görs från saldot med riktiga pengar (eller delvis av riktiga pengar) kommer portionellt återföras till saldot med riktiga pengar.

 

  1. Alla vinster som görs med låsta, vinstlåsta och bonussaldot (eller delvisa pengar), kommer att återföras till saldot med låsta pengar (upp till det första insättningsvärdet) med eventuella extrapengar som går till bonussaldot (upp till det första bonusaldot) och extravinster placeras i vinstlåsta saldot.

 

  1. När insatskraven har mötts så kommer låsta pengar, vinstlåsta pengar och bonuspengar att frigöras och placeras i saldot för riktiga pengar och blir uttagsbara.

 

  1. Om ett uttag efterfrågas innan dessa insattskrav har mötts kommer saldot med riktiga pengar samt låsta pengar att vara tillgängliga för uttag. Men alla pengar i bonussaldot kommer inte att kunna tas ut och kommer att tas bort om kunden fortsätter med uttaget. Om kunden har pågående spel, kommer de spel placerade med låsta pengar (eller delvis) att göras uttagsbara, medan pågående spel med vinstlåsta och bonuspengar (eller delvis) kommer att ogiltigförklaras vid avgörandet. Om ett spel placeras med delvis riktiga pengar och delvis bonuspengar kommer omfattningen av riktiga pengar:bonuspengar att gälla, riktiga blir uttagsbara och bonus blir ogiltiga vid uppgörelse.

 

  1. Om bonusen upphör innan insatsen har genomförts så kommer de låsta pengarna att låsas upp och återbetalas till saldot med riktiga pengar och de vinstlåsa samt bonuspengarna tas bort och blir ogiltiga. Eventuella vinster från pågående spel som avgörs efter att bonusen har upphört kommer att gå till saldot med riktiga pengar.

 

  1. Om ett spel ogiltigförklaras medan bonusen fortfarande är aktiv så kommer insatsen att återbetalas proportionellt till saldot som det kom ifrån och insatskravet ökas i samband med insatsen på spelet.

 

  1. Om ett spel ogiltigförklaras på en förverkad bonus kommer kunden att återbetalas den eventuella del av insatsen som placerats med riktiga eller låst saldo. Varje del av insatsen som placerats med vinstlåst saldo kommer att förverkas.

 

  1. Om ett spel ogiltigförklaras på en utgången bonus så kommer kunden att återbetalas hela insatsen av spelet till saldot med riktiga pengar, oavsett var saldot för insatsen kom ifrån.

 

  1. Om en kund har två aktiva bonusar på sitt konto så kommer bonusen som triggades först att bli satsad först.

 

  1. Om en kund använder funktionen ‘Cash Out’ vid något steg av insatskravet, så kommer alla spel med full Cash Out inte att räknas mot insatskravet och insatsen på spelet kommer att läggas tillbaka på insatskravet när spelet väl har blivit Cashed Out. Om ett spel är delivs Cash Out, kommer endast insatsen på spelet som INTE var Cashed Out att räknas mot insatskraven och värdet av insatsen som blev Cashed Out kommer läggas tillbaka insättningskraven vid Cash Out. Cashed-out vinster returneras proportionellt till saldot som de kom ifrån, så vida inte låsta samt bonuströskelvärden har mötts, då kommer resterande vinster återföras till det vinstlåsta saldot.

 

  1. Dublicerade/upprepade spel är inte tillåtna vid något steg av bonussatsning. Dublicering eller upprepade spel kan resultera i att kontot stängs utan att eventuella återbetalningar sker, som bedöms nödvändigt av Expekt.

 

  1. Berättigad omsättning startar från att bonusbeloppet har krediterats till kundens konto.

 

  1. Reglerna för bonusen styrs av reglerna som tillhör Sportdelen hos Expekt. Reglerna kan hittas under våra generella regler och villkor.

 

  1. Reglerna i denna klausul, som kan tillämpas bonusar, är subjekt för ändringar under Expekts eget gottfinnande. Expekt förbehåller sig rätten att ändra, annullera eller dra tillbaka en del eller alla delar av dessa regler och villkor när som helst. Ändringar kommer att gälla så fort som de har postats här. Spelare rekommenderas starkt att ofta överse alla regler och villkor för att hålla sig uppdaterade om eventuella ändringar. Ändringar kommer att göras under resonlig tid och publiceras online eller på annat sätt komma till kundens uppmärksamhet så att denne kan läsa och acceptera innan hen fortsätter att delta i bonuserbjudandet.

 

  1. Denna bonus kan inte användas tillsammans med något annat erbjudande och endast en bonus per spelare/kontoinnehavare/ hushåll/IP-adress och/eller datorenhet.

 

  1. Någon rimlig misstanke om missbruk kommer att leda till att bonusen ogiltigförklaras liksom eventuella vinster som genereras när som helst under insats, inklusive vinster från den inledande satsning från depositionen. I fall av bekräftat missbruk förbehåller sig Expekt rätten att efter eget gottfinnande avsluta ett konto utan återbetalning av alla de tillgodohavanden på kontot.

 

 1. Detta erbjudande gäller endast för Expekt Sport och kan inte överföras till någon annan del. All omsättning på Expekt Casino räknas inte mot insatser i Expekt Sport.
%d bloggare gillar detta: