EM-tävling

Thumb NordicBet

100% Bonus upp till 1000 Kr hos Nordicbet!

EMbild

Delta helt gratis i Sverige största EM-Tips! Passa på att utmana dina Sponsorpoddenvänner och vinn en fin landslagströja med Sponsorpodden på ryggen!

Gå med i Sveriges största EM-tips och anmäl dig till Sponsorpoddens liga så har du, förutom de redan finfina priserna (bl.a. fotbollsresa värd 30 000 kr), chansen att kalla dig för Sponsorpoddens EM-kung och stoltsera runt i din exklusiva landslagströja från Sponsorpodden. Längre ner kan du läsa om alla de priser du kan vinna.

Så här gör du för att delta:

1. Gå till Nordicbet och klicka dig vidare till EM-tävlingen.

2. Registrera dig för tävlingen!

3. Sök upp gruppen Sponsorpodden och lägg till dig i gruppen. Blir vi 19 eller fler i vår grupp kan vi vinna riktigt fina priser tillsammans.

Förutom den fina tröjan är du med och tävlar om följande:

GRUPPSPELETS BÄSTA TIPPARE

Den med högst poäng när de tre gruppspelsomgångarna avgjorts får ta med en vän och uppleva finalen på plats i Paris! Du kan även vinna en fotbollsresa värd 10 000 kr, presentkort på elektronik för 5 000 kr, presentkort på sportbar, gratisspinn och riskfria bet! Totalt 100 vinnare.

SLUTSPELETS BÄSTA TIPPARE

Om du ligger efter när gruppspelet är avslutat eller inte hann gå med i tid så misströsta ej! Du kan fortfarande vinna en fotbollsresa värd 10 000 kr om du samlar flest poäng under slutspelet. Övriga priser är presentkort på elektronik för 5 000 kr, presentkort på sportbar, free spins och riskfria bet! Totalt 100 vinnare.

SVERIGES BÄSTA TIPPARE

Förutom äran att vara bäst i Sverige på att sätta resultat får den med högst totalpoäng efter finalen en fotbollsresa värd 30 000 kr. Du kan också vinna ett presentkort på elektronik för 10- eller 5 000 kr, presentkort på sportbar, free spins och riskfria bet! Totalt 100 vinnare.

GRUPPRISER

Om ni är fler än 19 personer som slåss i en grupp skjuter vi in extra priser att tävla om. Bland annat ett presentkort värt 5000 kr eller free spins och riskfria bet du kan utnyttja hos oss.

Så ta chansen nu att båda vinna massa priser, vinna en exklusiv Sponsorpoddentröja och kalla dig Sponsorpoddens EM-kung! Gå till Nordicbet och tävla mot och med oss!

Thumb NordicBet

100% Bonus upp till 1000 Kr!

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: