Coolbet

 

Coolbet är en bettingsida med höga odds (oftast marknadhögsta), och som tillhandahåller fina erbjudande varje dag i Dagens Deal. Man kan även vara med på Coolbets snöboll där man kan ro hem jackpotten om man lyckas sätta flera bet i rad. Förutom det har man ofta gratisbet på olika stormatcher.

Nytt på Coolbet är att du kan Skapa ditt spel och kombinera att en eller flera spelare i en viss match gör mål eller har ett visst antal skott på mål eller liknande. Oddset räknas ut direkt och sen är det bara att satsa. Perfekt till att skapa sin egen tv-peng på matcherna!

100% Bonus upp till 1000 kr här!!

Bonusregler

Dessa regler, som är utöver de generella bonusreglerna i Regler och villkor, gäller om inget annat anges i kampanjmaterialet.

1. Denna bonus gäller endast för nya kunder samt kunder som tidigare inte erhållit välkomstbonusen för Odds.

2. Minsta egen insättning för att erhålla bonus är 100 kronor

3. Bonusen måste omsättas på Odds sex (6) gånger till minimiodds 1,50. Din insättning har inga omsättningskrav.

Singlar, kombinations- och systemspel accepteras, inklusive spel på livespel. För att undvika eventuella tveksamheter, så räknas inte singelspel på odds lägre än 1,50 mot omsättningskravet. Däremot räknas matcher i kombinations- och systemspel med lägre odds än 1,50 mot omsättningskravet så länge det totala oddset för spelet är minst 1,50. Spel som placerats och senare blir satt till 1,00 i odds, räknas inte mot omsättningskravet.

4. Om inget annat anges, måste bonusen användas och omsättas inom 30 dagar, annars äger Coolbet rätten att återta bonusen och vinster som genererats från bonusen.

5. Om inte annat anges, är endast kunder från följande länder berättigade till bonuserbjudanden gällande Odds: Sverige, Norge, Finland, Island och Estland.

6. Det är endast tillåtet att ha en oddsbonus aktiv åt gången.

7. Bonuserbjudanden för spel på Odds gäller ej insättningar gjorda via så kallade e-plånböcker, t ex Neteller och Skrill.

 

 

%d bloggare gillar detta: