Betrally

betrallystor

Här nedan kan du läsa om Betrallys välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. Om du hellre föredrar en bonus på 50% upp till 1000 kr med gynnsammare villkor klickar du HÄR!

Sparka igång en vinnande upplevelse med sportspel hos oss på Betrally.com med en fantastisk insättningsbonus på 100% upp till €100*.

Vare sig du föredrar att spela från hemsidan eller från mobilen väntar denna bonus på dig så att saker ska hända!

Allt som krävs är 3 enkla steg:

 1. Registrera ditt konto här eller på mobilen på m.betrally.com
 2. Välj betalningsmetod, skriv in koden 100RALLY, och gör sedan en insättning
 3. Börja spela på Betrally.com!

Spela upp din insättningssumma så läggs bonusen på kontot, så till exempel kan du sätta in €100 och så får du en bonus på €100.

Regler & Villkor

 1. Medlemmar är berättigade till en välkomstbonus på 100% upp till £/€100 på den första insättningen genom att skriva in koden 100RALLY i fältet för bonuskoder.
 2. Bonusen kan antingen hämtas upp genom den mobila webbplatsen på m.betrally.com eller via Betrally.com:s vanliga webbplats.
 3. Medlemmar kan endast få en välkomstbonus.
 4. Välkomstbonusen sätts in på ditt konto så fort insättningskraven har uppfyllts:
  • Insättningssumman måste spelas över en gång på kombospel med minst 3 urval av vilken typ som helst med odds på minst 1.50 per urval.
 5. Välkomstbonusen kan tas ut när följande insättningskrav har uppfyllts:
  • Insättningen plus bonussumman måste spelas över 5 gånger på kombospel med minst 3 urval av vilken typ som helst med odds på minst 1.50 per urval.
 6. Uttag som efterfrågas innan insättningskraven har uppfyllts orsakar ett tillbakadragande av bonusen och vinster som kommit därav. Endast färdiga spel räknas.
 7. Bonusar måste spelas över inom 90 dagar efter att bonusen efterfrågats, annars kommer bonusen och vinster som kommit därav att dras tillbaka.
 8. 50% av bonusen är den maximala summan som varje spel kan tillföra till insättningskraven. Till exempel, för en bonus på £/€100, är den maximala summan som varje spel kan tillföra till insättningskraven £/€50. Så ett spel på £/€100 tillför £/€50. Flera spel på samma händelse och urval ses som bonusmanipulering.
 9. Betrally kan ändra, avbryta, ångra eller neka en kampanj när som helst utan förhandsbesked.
 10. Betrally kan begränsa eller neka behörighet för medlemmar att ta del i denna eller en annan kampanj.
 11. Dessa regler och villkor ingår i Betralys allmänna regler och villkor.
%d bloggare gillar detta: