Betrally alternativ bonus

50% Bonus upp till 1000 kr med insättningsbonusen WB100

 1. Som medlem får du en välkomstbonus på 50% upp till 1000 KR på din första insättning genom attskriva in bonuskoden WB100 i bonuskodsfältet.
 2. Bonusen kan både tas emot via mobilsajten på m.betrally.com eller via (betrally.com), den vanliga webbplatsen.
 3. Som medlem får du bara ta emot 1 välkomstbonus.
 4. Minsta behöriga insats för denna kampanj är 100kr.
 5. Endast medlemmar som bor i Australien, Danmark, Finland, Japan, Kanada, Luxemburg, Norge, Nya Zeeland, Schweiz, Sverige, Tyskland, Österrike kan ta del av detta erbjudande.
 6. Välkomstbonusen krediteras på ditt konto så fort som insättningssumman har blivit omsatt 1 gång. Alla spel för att välkomstbonusen ska släppas ska ha odds på minst 1,60. Kombospel med totala odds på minst 1,60 räknas också för bonusen. Singelspel som lagts på alla typer av handikapp (förutom 3-vägs handikapp), Oavgjort inget spel, Forecast/Tricast eller Över/Under gäller inte för bonusens omsättningskrav. Icke-kvalificerande spel kan läggas, men dessa räknas inte för bonusen.
 7. Välkomstbonusen kan dras in när insättnings- plus bonussumman har omsatts 6 gånger med odds på minst 1,60. Kombospel med totala odds på minst 1,60 räknas också för bonusen. Singelspel som lagts på alla typer av handikapp (förutom 3-vägs handikapp), Oavgjort inget spel, Forecast/Tricast eller Över/Under gäller inte för bonusens omsättningskrav.
 8. En förfrågan om ett uttag innan omsättningskraven för bonusar har uppnåtts resulterar i att bonusen samt eventuella vinster upphävs.
 9. Bonusen måste omsättas inom 90 dagar efter att den satts in på ditt konto, annars upphävs bonusen och eventuella vinster som gjorts med hjälp av bonusen.
 10. 50 % av bonusen är maxantalet som varje vad bidrar med till omsättningskraven. Till exempel är maxsumman som varje vad kan bidra med till omsättningskraven för en 1000 KR stor bonus 500 KR. Flera olika vad som görs på samma plats och urval kommer att ses som bonusmanipulering.
 11. Betrally förbehåller sig rätten att ändra, upphäva eller neka en kampanj när som helst enligt eget gottfinnande.
 12. Betrally förbehåller sig rätten att begränsa eller neka tillåtelse för medlemmar att ta del av denna eller enannan kampanj.
 13. Dessa regler och villkor ingår i Betrallys allmänna regler och villkor.
%d bloggare gillar detta: