Betfinal

100% bonus upp till 1000 kr HÄR!

VI DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING TILL ODDS!

Kom igång på det bästa sättet med upp till 1000 kr extra i bonus på din första insättning till Odds. Om du sätter in 1000 kr så matchar vi med ytterligare 100%, då får du hela 2000 kr att spela för! Så här fungerar det.

1

Välj bonus

Besök insättningssidan och välj Casino eller Sport bonus.

>

2

Gör insättning

Gör din första insättning så dubblar vi upp.

>

3

Bonusen är din

Enkelt, nu har du 100% extra i bonus att spela för!

Reglar och villkor
 1. AFör att kvalificera för denna Odds bonus behöver du aktivt välja bonusen på insättningssidan. Tänk på att beloppet på din insättning behöver vara 100 kr eller mer.
 2. Insättningar via Paysafe kvalificerar ej till detta välkomsterbjudande.
 3. Maximal bonus är 1000kr och bonusprocenten är 100%. Om du sätter in 1000kr får du en extra bonus på 1000kr och totalt 2000kr att spela med.
 4. Bonus och insättning måste omsättas 5 gånger i 45 dagar.
 5. Alla avgjorda spel placerade med riktiga pengar och med 1.9 eller högre i odds räknas till omsättningskravet. Icke-kvalificeringsspel kan placeras, men kommer inte att räknas mot omsättningskravet.
 6. Varje satsning kommer att bidra med maximalt 50% av din bonus för att uppfylla omsättningskravet. För exempel – om din bonus är 1000kr, så är det högsta belopp av varje insats som kan bidra till omsättningskravet 500kr.
 7. Endast spelare från följande länder tillåts att få denna bonus om inte annat anges: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nya Zeeland, Kanada, Schweiz och Österrike.
 8. Betfinal’s Allmänna bonusvillkor gäller.
Allmänna Bonusvillkor
 1. Betfinal förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra dessa villkor när som helst utan förvarning.
 2. Endast en bonus kan begäras och vara aktiv åt gången. Om du redan har en bonus aktiv behöver du slutföra omsättningskravet eller förlorar den innan du kan göra anspråk på en ny bonus.
 3. Spelare som bedöms att anta en låg vadslagning strategi, för att omsätta omsättningskravet kan få sin bonus med vinster att annulleras och skulle också kan uteslutas från framtida bonusar efter beslut av ledningen.
 4. Alla bonusar är begränsade till en per person, per hushåll, per dator eller per IP om inte annat anges. Spelare som skapar flera konton kommer inte att tillåtas att ta ut sin bonus eller vinster.
%d bloggare gillar detta: