Betfair

oddsbonusbetfair

1000% BONUS UPP TILL 1000 KR HÄR!

Huvudsakliga Regler & Villkor

 • Du måste ha avslutade spel (exklusive spel där Cash Out använts) till ett värde av 4 gånger ditt kvalificerade inköps- och bonusbelopp innan du kan göra ett uttag (Inköpsbeloppet består av den summa av dina egna pengar du väljer att använda för bonusen)
 • Ditt inköpsbelopp används först. Om du avbryter bonusen får du tillbaka ditt kvarvarande inköpsvärde till ditt huvudkonto.
 • Spel som inte innehåller minst ett val med odds 1.6 eller högre räknas inte till omsättningskravet.
 • Du kommer inte att kunna ta ut din bonus och/eller vinster genererade från din bonus om du inte har slutfört omsättningskravet inom 90 dagar.
 • Endast insättningar som görs med kort, Trustly eller PayPal kvalificerar för detta erbjudande.
 • Se fullständiga regler och villkor nedan.

Fullständiga Regler & Villkor

Använd 100 kr eller mer av dina pengar i kampanjhubben för att få en bonus på 100%. Den maximala bonusen du kan få är 1000 kr.

För att undvika missförstånd: För att få en bonus på 1000 kr binder du upp 1000 kr av dina egna pengar fram tills att omsättningskravet är uppfyllt, dina egna pengar används först.

 1. Dina egna pengar (inköpsbeloppet) och bonusen på 100% utgör det totala bonusvärdet i ditt bonussaldo. Du behöver spela för det totala bonusvärdet 4 gånger på Odds (ej Spelbörsen) innan vinster och bonusvärdet blir uttagbart – spelen behöver även vara avslutade. Dina egna pengar används först.
 2. Detta erbjudande gäller endast för spel placerade via en dator, mobil eller surfplatta. Spel som har placerats med vår tjänst telefonbetting kvalificerar sig inte för erbjudandet och räknas inte till omsättningskraven.
 3. Du måste ha avslutade spel till ett värde av 4 gånger ditt inköpsbelopp (högst 1000 kr) och bonusbelopp innan vinster och bonusvärdet blir uttagbart – spelen måste även vara avslutade.
 4. Du behöver spela för det totala bonusvärdet 4 gånger på giltiga marknader under Odds (ej Spelbörsen).
 5. I de fall där omsättningskraven för detta erbjudande inte har mötts inom 90 dagar kommer de pengar som finns i ditt bonussaldo att förbrukas och det som finns kvar av dina egna pengar förs tillbaka till ditt huvudkonto.
 6. Alla kvalificerande spel måste vara avslutade innan bonusen utgår.
 7. Erbjudandet stängs 22:59 den 1 oktober 2018.
 8. Detta erbjudande är endast tillgängligt för kunder som bor och har sitt konto registrerat i Sverige
 9. Cash Out kan användas på spel från bonussaldot men vinsterna förs tillbaka till bonussaldot enligt reglerna ovan. Detta innebär att när Cash Out används räknas inte spelen till omsättningskravet.
 10. Virtuella sporter räknas inte till omsättningskravet.
 11. Startpris (SP) räknas inte till omsättningskravet.
 12. I de fall där spel har avbrutits, ogiltigförklarats, blivit avvisade eller när en häst inte startar kommer insatsen föras tillbaka till saldot och räknas inte till omsättningskravet.
 13. Om du avbryter din bonus: Om du avbryter bonusen efter att du accepterat den men innan du har slutfört omsättningskravet kommer pengarna i ditt bonussaldo att förbrukas förutom eventuellt kvarvarande saldo från dina egna pengar – detta förs tillbaka till ditt huvudkonto.
 14. Du kan endast ha en aktiv bonus åt gången. För att acceptera en annan bonus måste den aktiva bonusen först fullföljas eller avbrytas.
 15. Alla vinster förs över till ditt bonussaldo fram tills att omsättningskraven har uppnåtts (om en del av insatsen tagits från hvudkontot täcks denna först).
 16. Om bonussaldot hamnar på noll eller om bonusen utgår stängs bonusen och inga pengar förs över till huvudkontot.
 17. Detta erbjudande kan inte användas i kombination med något annat välkomsterbjudande för nya kunder.
 18. Singelspel som placerats med lägre odds än 1.6 räknas inte till omsättningskraven. Vid spel på multiplar måste minst ett val ha oddset 1.6 eller högre för att räknas mot omsättningskravet.
 19. Endast det första spelet som placeras på en viss kombination av marknad/event, både innan eventet och live, räknas till omsättningskravet. Spel som placeras i efterhand på andra val inom samma marknad på eventet räknas inte till omsättningskravet. Denna regel tillämpas tillsammans med andra regler. Ett exempel: Ett spel på att Liverpool vinner över Manchester United till oddset 1.6 räknas till omsättningskravet, men ett spel som placeras efter detta på att Manchester United vinner över Liverpool, vare sig innan eller under matchen, räknas inte till omsättningskravet. Om ditt första spel på en viss kombination av marknad/event har ett odds under 1.6 så räknas inte detta eller något senare spel på samma marknad i eventet till omsättningskravet.
 20. När någon regel bryts för erbjudandet eller när det finns bevis för att en serie av spel har placerats av en kund eller en grupp av kunder vilka på grund av en insättningsbonus, förhöjt odds, gratisspel, riskfritt spel eller annat kampanjerbjudande resulterar i en garanterad vinst för kunden oberoende av resultatet på spelen förbehåller BETFAIR rättigheten att återta bonusen från dessa erbjudanden och att antingen återställa spelen med korrekt odds, ogiltigförklara gratisspelen eller de riskfria spelen eller ogiltigförklara spel som placerats med insättningsbonusen. Utöver detta förbehåller BETFAIR rättigheterna att ta ut en administrationsavgift av kunden som kan uppgå till värdet av insättningsbonusen, gratisspelet, det riskfria spelet eller en annan betalning för att täcka administrativa kostnader. Vi förbehåller även rättigheten att begära att kunder förser oss med tillräcklig dokumentation för att bekräfta dennes identitet innan vi ger ut en bonus, gratisspel, riskfritt spel eller annat erbjudande eller kampanj till deras konto.
 21. Alla erbjudanden från BETFAIR är avsedda för spelare som inte spelar professionellt. BETFAIR kan när som helst begränsa kunder från att delta helt eller delvis från kampanjer eller erbjudanden.
 22. Alla erbjudanden är begränsade till ett per person, familj, hushållsadress, e-pstadress, telefonnummer, kontonummer (t.ex. kredit- eller bankkort, NETeller etc), per delad dator, t.ex. ett offentligt bibliotek eller arbetsplats. Vi förbehåller rättigheten att ta tillbaka tillgängligheten för alla eller något erbjudande till en kund eller grupp av kunder när som helst. Erbjudanden gäller endast för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar hos BETFAIR.
 23. BETFAIR förbehåller rättigheten att ändra, avbryta, ta tillbaka eller att inte ge ut erbjudanden när som helst.

 

 

%d bloggare gillar detta: