Bet365

Öppna konto på Bet365 idag och få 100% Bonus upp till 1000 kr!

Öppna ett konto idag och ta del av din öppningsbonus på 100%. Villkor tillämpas. Bli medlem

Dessa regler och villkor för erbjudandet Startbonus gäller för nya kunder som skapar ett konto från 12.00 brittisk tid den 9 mars 2017. Har du skapat ditt konto innan detta datum och behöver en kopia av de regler och villkor som gäller för dig, ber vi dig kontakta oss.

För att kvalificera dig för din bonus ber vi dig följa dessa instruktioner:

Öppna ett konto och gör en insättning på 100 kr* eller mer så blir du berättigad till en bonus på 100% av din kvalificerande insättning, upp till maximalt 1.000 kr*.

För att ta del av din bonus är det bara att göra en kvalificerande insättning, välj Mitt konto under menyn Tjänster, klicka på Erbjudanden följt av Tillgängliga erbjudanden och välj sedan Begär nu.

För att satsa med din bonus behöver du först omsätta beloppet för din insättning en gång på valfria sporter och marknader. Du måste ha fastställda spel till ett värde av tre gånger din insättning och bonus innan du gör ett uttag. Insättningar som sker via NETeller, Skrill eller Skrill 1-Tap räknas inte som din kvalificerande insättning.

*Eller motsvarande i annan valuta

Fullständiga regler och villkor för erbjudandet

 1. Gör en kvalificerande insättning på minst 100 kr* för att kvalificera dig till 100% som ett matchande belopp i form av en bonus att spela med. Din kvalificerande insättning är din största insättning (som mest 1.000 kr*) som har gjorts 7 dagar innan du begär erbjudandet. Insättningar som sker via NETeller, Skrill eller Skrill 1-Tap räknas inte som din kvalificerande insättning.

 2. Det största möjliga bonusbeloppet som kan begäras är 1.000 kr*. Är din kvalificerande insättning 1.000 kr* eller mer kommer du att kvalificera dig till en bonus på 1.000 kr*.

 3. För att kunna satsa med bonusen behöver du begära erbjudandet och sedan omsätta beloppet för din kvalificerande insättning (som mest 1.000 kr*) en gång på sport och marknader (underlydande villkor 12 och 13 här nedanför).

 4. Du måste ha fastställda spel till ett värde av tre gånger din kvalificerande insättning (som mest 1.000 kr*) samt bonus innan du gör ett uttag (underlydande villkor 12 till 15 här nedanför).

 5. Omsättningskravet för detta erbjudande måste fullbordas inom 90 dagar från det att du begär erbjudandet, görs inte detta kommer bonussaldot att makuleras.

 6. Erbjudandet kan inte längre begäras efter 13.59 brittisk tid den 19 oktober 2017.

 7. Detta erbjudande är endast tillgängligt för kunder bosatta i Finland, Island, Luxemburg, Nya Zeeland, Schweiz, Sverige och Österrike.

 8. Du måste begära erbjudandet inom sju dagar från det att du har gjort din kvalificerande insättning.

 9. Skulle ett uttag, eller en överföring, ske från kontot:

  a. innan du begär erbjudandet kommer eventuella föregående insättningar inte att gälla mot det ursprungliga kvalificeringskravet

  b. efter att du begärt erbjudandet, men innan du fullbordar omsättningskravet, kommer eventuella belopp i bonussaldot att makuleras och erbjudandet blir inte längre tillgängligt för dig.

 10. Du kan endast ha en aktiv bonus i taget. För att ta del av en annan bonus måste spelaren antingen stänga eller fullborda den aktiva bonusen.

 11. Detta erbjudande kan inte användas tillsammans med något, eller några, andra erbjudanden för öppnandet av ett konto.

 12. Singelspel med odds under 1,50 (1/2) kommer inte att räknas gentemot några omsättningskrav. Flervalsspel måste innehålla minst ett val vilket har ett odds på 1,50 (1/2) eller högre för att bidra gentemot några omsättningskrav.

 13. Endast insatser som har placerats på det första valet i en kombination av marknader/evenemang, både före match och som Liveodds, räknas gentemot omsättningskraven. Efterföljande insatser som placeras på andra val i samma kombination av marknad/evenemang kommer inte att räknas gentemot dessa omsättningskrav. Detta villkor gäller i samband med övriga restriktioner. Exempel: När du har kvalificerat dig räknas en insats på att Manchester United ska vinna mot Chelsea efter fulltid till odds 1,50 (1/2) eller högre gentemot dina omsättningskrav. Dock kommer en efterföljande satsning på att Chelsea ska vinna efter fulltid i samma match, antingen placerad före matchstart eller som Liveodds, inte att räknas gentemot omsättningskraven. Då din första insats på en kombination av marknad/evenemang understiger 1,50 (1/2), kommer inte den satsningen samt efterföljande satsningar på samma marknader/evenemang att räknas gentemot några omsättningskrav.

 14. Spel som har placerats på Asian Handicap och Antal mål (Goal Line), både före match och som Liveodds, gäller inte gentemot omsättningskravet som anges i villkor 4.

 15. Spel som har stängts, eller insatser som har placerats på direktspel, räknas inte gentemot omsättningskravet som anges i villkor 4. Då ett spel har redigerats med funktionen Ändra spel räknas inte den ursprungliga insatsen gentemot omsättningskravet. Endast den nya insatsen räknas.

 16. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter bet365:s eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. bet365 förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att bet365 efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan bet365 krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden.

 17. Alla bet365:s erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.

 18. Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, familj, bostadsadress, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (bankkort eller kreditkort) och miljöer med delad datoranvändning, t.ex. allmänna bibliotek och arbetsplatser. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp helt enligt egen beslutsrätt. Erbjudanden gäller enbart för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar till bet365.

 19. bet365 förbehåller sig rätten att ändra/avbryta/återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.

%d bloggare gillar detta: