888 Sport

888

Förutom en bonus på 100% upp till 1000 kr erbjuder 888sport chans att få insatsen åter vid multis, högsta odds-tävlingar med fina priser, oddsboostar på livespel osv.

100% upp till 1000 kr här!

 • Registrera dig och logga in på 888sport

 • Gör din första insättning

 • Vi matchar din insättning upp till 1000 kr

Användningsvillkor

 1. Erbjudandet gäller endast för nya kunder som registrerar sig via angiven länk. Befintliga eller tidigare 888sport-kunder är inte berättigade till denna bonus.
 2. Detta erbjudande är endast tillgängligt för kunder som registrerar sig från Sverige.
 3. Du erbjuds 100% matchning på din första insättning upp till en summa om 1.000 kronor. Bonusen kommer att läggas till och synas på ditt konto efter att du lagt spel motsvarande åtminstone en gång den insatta summan på bet med totalt odds om minst 1,5.
 4. När bonusen väl lagts till på ditt konto kommer bonussumman alltid att användas först vid lagda vad
 5. För att låsa upp och kunna ta ut bonussumman måste den omsättas totalt tio (10) gånger på spel med samlade odds om minst 1,5. Varje sportsbet måste avgöras för att räknas mot omsättningskravet. Bara sportsbet räknas mot omsättningskravet.
 6. Medlemmar som gör en insättning med Neteller eller Skrill/Moneybookers är inte behöriga på den här kampanjen.
 7. Varken spel där vinsten tas hem i förtid (”cashas in”) eller inställda och annulerade vad räknas in i omsättningskravet.
 8. När bonusen väl aktiverats går det inte att göra några uttag av pengar fram tills dess att bonuserbjudandet har avklarats.
 9. Samtliga spel inom omsättningskravet måste ha avgjorts inom 60 dagar, om omsättningskravet inte uppfyllts under denna period kommer all bonus och vinst kopplat till omsättningen på bonussumman att gå förlorad.
 10. Erbjudandet är begränsat till en bonus per person, hushåll, IP-adress, enhet med internet, e-postadress eller uppsättning betalningsdetaljer.
 11. Erbjudanden från 888sport är avsedda för hobbyspelare och 888sport kan komma att begränsa rättigheten för kunder att delta i kampanjer.
 12. 888sports beslut är slutgiltiga i alla frågor som rör bonustilldelning och kan inte komma att bli föremål för omprövning eller överklagande, varken av deltagare eller någon tredjepart.
 13. I undantagsfall kan 888 komma att avsluta kampanjer, bonusar eller specialerbjudanden före kampanjperiodens utgång, det är även möjligt att perioden för en kampanj, bonus eller specialerbjudande förlängs, till exempel till följd av säkerhets- eller bonusmissbruksproblem.
 14. Bonusar måsta användas i linje med 888sports generella villkor och riktlinjer (T&C).
 15. 888sport förbehåller sig rätten att ändra, skjuta upp eller dra in detta erbjudande när som helst och utan förhandsbesked.
 16. Uttag: Den summa som är tillgänglig att ta ut från ditt konto är föremål för begränsningar av minsta samt maximalt möjliga uttagsbelopp. Om din uttagsförfrågan är på en summa som är lägre än relevant tillåtet belopp kommer medlen att läggas tillbaka i din spelkassa. Du finner detaljer rörande minsta och maximala uttagbara belopp i vår uttagspolicy.

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: