83. ”Jannes gäng, dom som gör tigrar av sniglar”

Avsnitt 83! En månad sedan senaste avsnittet men vad gör väl det? SVERIGE ÄR KLARA FÖR VM! Anders kallar det för den största bragden någonin av ett svenskt landslag! Givetvis spekulerar vi i den kommande lottningen. Vidare står en tidspressad Anders för sitt livs snabbaste rekar medan Daniel vittrar storskräll i Premier League till hela 9x degen! Dessutom bjuder, den numera värmländske, Henrik Lundin på fina NFL-tips. Vi rundar av det hela med lite fransk senap. Mycket gött helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s