81. Skam

Avsnitt 81. Vi bjuds på en frusen morgonpodd med en hel del varma inslag. Anders värmer sig genom att kasta hån omkring sig. Daniel värmer sig genom att genomföra sitt sista, och bästa, quiz. Marcus värmer sig med fina speltips från varma breddgrader. Så behöver du lite värme i höstmörkret, klicka igång avsnittet nu och känn dig varmt välkommen. Och skulle du sakna konton att starta bonusar på har vi massor av nya fina spelbolag att välja mellan på https://sponsorpodden.com/bonuserbjudanden/ Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s