80. Let´s agree to disagree

Avsnitt 80! Det är svårt att tänka sig men en förlust kan faktiskt ses som ett sparande, den alltid så positiva Anders förklarar hur. För första gången i poddens historia kan vi inte enas om speltips i en match och det slutar med att vi väljer varsin sida, inte bara i en utan i två matcher. Att få säga ”vad var det jag sa” har aldrig känts viktigare. För resten av helgens frodiga utbud är vi rörande överens och speltipsen inför känns riktigt fina. Ladda på med en fin bonus och tanka in! God lyssning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s