75. Guidetti löser veckopengen

Avsnitt 75! Tillbaka på hästen igen. Vi lämnar ett kyligt april bakom oss och ser fram emot en varm och behaglig spelmånad i maj. Ligorna går mot sitt slut och vi har lplockat ut ett gäng fina motivationsvinnare. Veckans maxspel hämtar vi dock från Galicien där vi tror att ett utvilat Celta Vigo kommer ha lekstuga mot ett stukat United. Dessutom quiz och nostalgiska upplagor av Championship manager – sånt om bara riktigt gamla stofiler kan uppskatta. God lyssning!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s