55. Kaptenskräm

Avsnitt 55! Det som skulle bli ett duoavsnitt med Podcasso och Poddpappan förvandlades till en kvartett. Vår vän Robin, som till vardags gestaltar Rederiets besättning på en obskyr yacht i Medelhavet, gästar oss. Som vanligt är han iklädd kaptenskrämfärgat från topp till tå. Dessutom har vi Anders spelkontobulvan nummer 1 på besök men hon pratade så mycket att till och med Anders blev blyg så vi fick tyvärr klippa bort hennes insats. Det, quiz och speltips är ungefär vad detta pladdriga avsnitt består av.  God lyssning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s