48. Abstinens, avsaknad och tomhet

Plötsligt sköljde det över oss. Det mästerskap som vi så länge gått och väntat på var plötsligt förbi. Vad händer nu? Vi vet inte. I dagens avsnitt försöker vi ta oss samman och gå vidare. Vi snackar silly, leker quiz och bjuder på ett och annat speltips. Det känns dock lätt innehållslöst och vi tar därför lite semester från podden och återkommer igen i slutet av juli. Då med Premier League, OS och mycket annat göttit. Låter som ett bra avsnitt det här va? Klart det är bra! God lyssning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s