33. Ska vi slå vad?

I det trettiotredje avsnittet bjuder Anders på ytterligare ett omöjligt quiz. Det leder såklart till en lättare överkokning vilket leder vidare till utspillt Morbergianskt rödvin över datorn vilket resulterar i en lång, utdragen och försenad podd. Så skynda in och lyssna och ta del av alla fina rekar! Förra veckans succé med en ROI på 148 % ligger i farozonen då det bjuds på grymt många fina speltips. Dessutom grottar vi ner oss i bra och mindre bra vadslagningar. Som om vårt vanliga spelande inte vore nog…. God lyssning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s