1Bet2Bet

1bet2betstor

€250  Välkomstbonus

Öppna en konto hos 1BET2BET – och plocka hem en välkomstbonus på €250 .

Hur fungerar det? Först – registrera för ett GRATIS konto nu och gör en insättning på motsvarande minst 15€. 50% av insättningen upp till €250 . Exempel: om du sätter in €100 så sätter vi in €50  extra GRATIS. Om du sätter in €500 , så lägger vi til €250 !

Göm Regler & Villkor

€250  Welcome Bonus Terms & Conditions

  1. En 50-procentig välkomstbonus upp till €250 betalas ut på din första insättning. En insättning på €500 belönas exempelvis med €250  i bonus. En ny spelare är endast kvalificerad för en välkomstbonus.
  2. Bonusen är endast tillgänglig för svenskas spelare.
  3. Bonusen betalas ut till sportkontot så snart den första insättningen omsatts en gång.

  4. Om omsättningskraven inte uppfyllts inom 90 dagar från första insättningen, kommer bonusen och de vinster som genererats genom denna att betraktas som förverkade.
  5. Insättningen och bonussumman måste omsättas over fem gånger på sportspel innan ett uttag är möjligt. Om denna regel inte uppfylls kommer bonus och vinster att ogiltigförklaras.
  6. För att uppfylla omsättningskravet måste alla satsningar göras på odds om minst 1,60. Inga typer av spel gällande asiatiska handikapp och Över/Under räknas mot omsättningskravet. Det maximala beloppet på varje insats som räknas för omsättningskravet är 50 % av det angivna bonusbeloppet.
  7. Om en begäran om uttag föreligger innan alla omsättningskrav är uppfyllda, kommer bonusen och vinsterna automatiskt att ogiltigförklaras och dras från kundens konto.
  8. Erbjudanden kan förändras. Alla beslut tagna av arrangörsledningen står fast.
  9. Dessa regler och villkor är en del i de generella reglerna hos 1BET2BET.
%d bloggare gillar detta: